• Menno Dekker vorig seizoen met Schelluinen in actie tegen BLC.
• Menno Dekker vorig seizoen met Schelluinen in actie tegen BLC. Foto: Rick den Besten

Menno Dekker gaat met nieuwe club Heukelum voor handhaving: ‘Dat wordt een uitdaging’

Nieuws Voorbeschouwingen

HEUKELUM/SCHELLUINEN • Vorig jaar speelde Menno Dekker zijn wedstrijden nog voor Schelluinen, maar zaterdag speelde hij in het rood-wit van Heukelum op het sportpark waar hij zo vaak een blauw tricot aantrok. Dekker had graag gescoord tegen zijn voormalige ploeggenoten, maar slaagde daar, ondanks een aantal kansen, niet in. “Als ik eenmaal mijn eerste goal heb gemaakt, zullen er meer volgen.”

“Ik keek enorm uit naar de wedstrijd tegen mijn oude club”, vertelt de 21-jarige aanvaller. “Helaas leverde het voor ons niet helemaal het gewenste resultaat op. Zeker gezien de kansenverhouding hadden we gewoon moeten winnen. Voor rust missen we een aantal grote mogelijkheden en bij rust moeten we eigenlijk al met 0-5 voor staan. Ook na rust kregen we nog kansen op de 0-3, maar toen zij de lange bal gingen hanteren kregen we het ineens moeilijk en geven we het nog weg. 2-2 voelde daarom als een nederlaag.”

Geen spijt
Ondanks de moeilijke start van Heukelum - de ploeg verloor op de eerste speeldag van promovendus Alblasserdam - heeft Dekker geen moment spijt van zijn overstapt naar De Vriezenwijk. “Ik ben goed ..