BC Leerdam blijft winnen; ook BC de Zwaluwen verslagen

prinsenbeek • Wederom heeft t team 1 van badmintonclub Leerdam weten te winnen en dus nam de ploeg vijf punten mee naar huis.

Er werd gespeeld bij BC de Zwaluwen in Prinsenbeek, waarbij Sherena mee speelt voor de single en mix. Meltem Roozen is goed op weg naar herstel en is bij de damesdubbel weer van de partij.

Jeffrey van Luijn en Jelmer Agema spelen wisselende rally’s in de twee eerste sets. In set drie geven ze gas bij en winnen vrij eenvoudig: 6-21. 

Meltem Roozen en Ans van ’t Pad spelen een goede partij, maar hebben te maken met een snelle tegenstander die de meest strakke shuttles kan afsmashen. Met een 1-1 tussenstand wordt begonnen aan de singles. 

Twee sets
Alle singles eindigen na twee sets. Jeffrey speelt een betere pot dan vorige week, maar komt nét te kort om een derde set te claimen. Jelmer, Ans en invalster Sherena zetten de single wedstrijden om in punten voor Leerdam.

Jelmer en Ans beginnen met een forse voorsprong, maar het koppel uit Prinsenbeek komt puntje voor puntje dichterbij; Leerdam wint toch met 16-21. 

Langste eind
Lang lijkt het in de tweede set uit te draaien op een derde set, maar na een aantal fouten aan de kant van de Zwaluwen trekt Leerdam aan het langste eind. Een derde set hadden zij verdiend, maar Jeffrey en Sherena verliezen in twee sets.