Alzheimer Café Vianen

vianen • Marloes von Burg, specialist ouderengeneeskunde i.o. bij Zorgspectrum, geeft op maandag 5 oktober informatie over dementie en medische aspecten die invloed kunnen hebben op de werking van het brein en klachten in het dagelijks leven.

Ook wordt stilgestaan bij uitdagingen in het dagelijks leven met dementie en de rol van de arts hierbij. De avond vindt plaats in Hof van Batenstein, Vianen. Het Alzheimer Café is de plaats waar iedereen die persoonlijk of in de directe nabijheid te maken heeft met dementie terecht kan. Ook medewerkers uit de zorg wereld, buren en/of andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er staat iedere keer een ander thema centraal waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd. Er is een muzikaal intermezzo en ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen en heer ontvangende bezoekers en maken hen wegwijs.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De avond wordt gehouden in de kwantzaal van het Hof van Batenstein, adres: Hof van Batenstein 1, 4131 HA Vianen. Meer informatie of problemen met vervoer? Bel Lillian Klynstra: 030-6089880.