Puntje voor SC Everstein bij tiental Drechtstreek

PAPENDRECHT • SC Everstein is de competitie begonnen met een 2-2 gelijkspel bij Drechtstreek. De bezoekers speelden ruim een uur met een man meer, maar wisten het numerieke overwicht niet uit te buiten.

In de eerste minuten speelde de ploeg uit Everdingen aardig en men was een aantal keren dreigend, voornamelijk uit hoekschoppen. Toch viel de 1-0 voor de thuisploeg na 20 minuten. Vijf minuten later maakte de keeper van Drechtstreek hands buiten de zestien en hij mocht vertrekken met rood.

Tien minuten na de pauze zorgde Sander Bergshoeff voor de gelijkmaker en Robbie de Roos bracht de bezoekers vervolgens op voorsprong. Mogelijkheden om het duel uit te spelen liet Everstein vervolgens liggen en een kwartier voor tijd liepen de mannen van Remko Versteeg nog tegen de 2-2 aan.

Man meer
De oefenmeester was kritisch op het spel van zijn ploeg. “Na die rode kaart van hen waren we in de eerste helft gewoon niet goed, we hebben geen fatsoenlijke aanval op de mat gelegd in die periode. Na rust was het wat beter, maar er was te weinig te zien dat we met een man meer speelden.”