HSSC'61 bekert verder

beesd • HSSC’61 verzekerde zich van deelname aan de volgende ronde middels een 2-6 overwinning bij Beesd. De ploeg uit Hei- en Boeicop won alle drie zijn bekerduels.Bij rust was het 0-3 door doelpunten van Remon van Soest (2x) en Owyn van Vuren. In het tweede deel van de wedstrijd kwamen de doelpunten van Bas Scheenhart, opnieuw Owyn van Vuren en Tristan Koet.

Sc Everstein klaar ondanks winst

lexmond • In diezelfde poule boekte sc Everstein boekte een ruime overwinning bij gemeentegenoot Lekvogels. Door de overwinning van HSSC’61 bekert Everstein echter niet door. De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong middels een treffer van Ralf van Klij, maar nog voor rust draaide Everstein het duel om via treffers van Jesper van Alphen en Merlijn Vos. Na de pauze liep Everstein uit naar 1-5 via Merlijn Vos, Robbie de Roos en Jesper van Alphen.

Winnende trainer Remko Versteeg zag een wedstrijd die hij had verwacht. “Je ziet dat we meer kwaliteit in de ploeg hebben en in de tweede helft drukken we dat ook uit in de score. “ Martijn Verkerk, trainer van Lekvogels, vond de uitslag enigszins geflatteerd. “Wij hebben met name de eerste helft goed meegedaan en hebben de nodige kansen gehad op meer treffers.”