Meerkerk veel te sterk voor Asperen

asperen • Meerkerk kroonde zich in de poule met Asperen, Sparta’30 en NOAD’32 tot groepswinnaar. In Asperen won de ploeg met 0-2, waarmee het bekertoernooi voor Asperen dus ook meteen ten einde kwam.

"Deze wedstrijd komt in de top 3 als trainer van Meerkerk. Uiterst gedisciplineerd is het uitgezette plan fantastisch uitgevoerd. Hier werken we al vanaf het begin van de voorbereiding aan en ik zag nu resultaten”, aldus Gert-Jan Koekkoek, trainer van Meerkerk.

“We hadden verder kunnen uitlopen, maar daarover wil ik nu niet zeuren. Asperen heeft geen kans gehad.”

Kleijn niet blij
Asperen-trainer Jeffrey Kleijn was niet blij met wat zijn ploeg op de mat had gelegd. “Dit was de slechtste wedstrijd van onze voorbereiding. Als wij in goeden doen zijn. Moeten we het Meerkerk moeilijk kunnen maken, dat is nu absoluut niet gelukt. We komen nog goed weg met 2-0.”


Vuren droogt Leerdam Sport af

LEERDAM • Vuren had aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de volgende bekerronde. Maar donderdagavond hadden de voetballers van trainer Rick Kolff totaal geen moeite met vierdeklasser Leerdam Sport. Het werd in Leerdam 1-8 voor de gasten uit Vuren.

Doelpuntenmakers
Voor rust stond het al 0-4 door doelpunten van Jarl Deurhof, Björn Paul en Ryan van Wijk (2x). In de tweede helft benutte Bas van der Vliet een penalty en maakten Michaël Tahamata en Timothy Bonthuis (2) het achttal vol.Leerdam Sport redde in de slotfase de eer.