Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Link Locatietheater zoekt spelers voor theaterspektakel op Fort Everdingen

Algemeen

EVERDINGEN • Op vrijdag 21 oktober wordt het theater- en lichtspektakel ‘We sluiten de linies’ op Fort Everdingen gehouden. Link Locatietheater is erbij en zoekt enthousiaste inwoners die mee willen spelen in twee scènes. Ook mensen die suppoost willen zijn, zijn welkom.

“Het belooft een indrukwekkende beleving te worden op een van de mooiste locaties van de Vijfheerenlanden”, aldus de organisatoren.

Het theaterspektakel op Fort Everdingen is een ode aan Hollandse Waterlinies, die verscholen liggen in het landschap. Decennialang beschermden de linies het westen van Nederland tegen onwelkome bezoekers. In tijden van oorlog kon je grote delen van het land onder water zetten en zo de vijand de pas afsnijden. Dit unieke wapen van Nederland wordt in oktober letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers gezet met een theater- en lichtspektakel.

Iedereen kan meedoen
Link Locatietheater levert een bijdrage aan de voorstelling met twee scènes. En daar zoekt ze met spoed spelers en suppoosten voor. Iedereen in de Vijfheerenlanden die zin heeft om mee te doen en wat tijd vrij heeft om in oktober te repeteren is van harte welkom.

De voorstelling op vrijdag 21 oktober duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden hoeven geen toneelervaring te hebben. Meer informatie is te vinden op de website: www.linklocatietheater.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@linklocatietheater.nl.

Locatietheater
Link Locatietheater is bij velen bekend van het Watertheater. Dat was een grote theaterproductie die in 2019plaatsvond in en om Fort Everdingen. Link maakt voorstellingen en audiowandelingen met en voor inwoners van de Vijfheerenlanden.