• Jordy Rietveld in zijn nieuwe fitnesszaak Pro Fitness in Lexmond.
• Jordy Rietveld in zijn nieuwe fitnesszaak Pro Fitness in Lexmond. Foto: Aangeleverd

Nieuwe fitnessclub in Lexmond: Pro Fitness

Algemeen

LEXMOND • Jordy Rietveld uit Lexmond heeft afgelopen zaterdag 10 september in zijn geboorteplaats fitnessclub Pro Fitness Lexmond geopend.

Jordy is als fitnesstrainer in Lexmond en in de buurdorpen geen onbekende. Hij is met zijn fitnessclub, de enige in Lexmond, gericht op persoonlijke begeleiding waar veel behoefte aan is.

“Niemand is hetzelfde en iedereen sport of traint met een ander doel, daar ligt dan ook de focus op bij ons”, legt Jordy uit. Nadat hij de sportacademie had doorlopen en fitnesstrainer was geworden, startte hij met het personal trainen van mensen.

“Wat ik heel belangrijk vind is de mensen uit te leggen ‘waarom’ je bijvoorbeeld een oefening anders zou moeten doen dan ze doen. Ik geef dus niet klakkeloos aanwijzingen, maar licht het toe. Dat maakt veel verschil. Ook de kwaliteit van de aanwezige apparaten is van belang”, aldus Jordy.

Iedereen, jong en oud, kan bij Jordy in zijn fitnessclub terecht voor onder andere een fitnesstraject met een passend voedingsschema om bijvoorbeeld af te vallen of juist aan te komen. Binnenkort vestigt een fysiotherapeut zich in het pand. Alles onder één dak.

Fitnessclub Pro Fitness Lexmond is gevestigd aan de Nieuwe Rijksweg 33 in Lexmond. Voor meer informatie of een afspraak: 06-18408070 of www.profitnesslexmond.nl.