• Het team van Fysio Fitplan Vianen.
• Het team van Fysio Fitplan Vianen. Foto: Sander Goldbach

Fysio Fitplan Vianen breidt aanbod uit

vianen • Fysio Fitplan Vianen, gevestigd aan de Hof van Batenstein 8, heeft afgelopen zaterdag 3 september tijdens een drukbezochte open dag laten zien dat de fysiopraktijk meer biedt dan veel mensen denken.

"We geven niet alleen fysiotherapie voor de bewoners van de Hof van Batenstein, maar hebben een breed pakket op het gebied van fitness, buitensporten, valpreventie en zwangerschapscursussen”, vertelt Thomas Schram van Fysio Fitplan Vianen. Tijdens de open dag in de vernieuwde praktijk , die is overgenomen op 1 juli 2022 door Thomas en Nicolette Schram heeft het nieuwe team, bestaande uit zes fysiotherapeuten, zich voorgesteld en laten zien in welke richting de praktijk zich wil bewegen. Met de iconische foto van de oude Lekbrug op de achtergrond, gemaakt door de bekende fotograaf Sander Goldbach, gaven de medewerkers demonstraties en stonden ze bezoekers te woord.
Bij Fysio Fitplan Vianen kan men terecht voor fysiotherapie, fitness en doelgroeptrainingen zoals ‘Zwanger & Fit' en Buitensport. Specialisaties in de praktijk zijn sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie en Psychosomatische fysiotherapie. Tevens is de praktijk aangesloten bij Chronisch ZorgNet voor Peri Arterieel Vaatlijden (etalagebenen) en Longrevalidatie. Ook is de praktijk aangesloten bij ParkinsonNet en het NAH-netwerk (Niet Aangeboren Hersenletsel). De fysiotherapie is op verwijzing, maar is ook direct toegankelijk. Behandelingen zijn volgens afspraak en ook mogelijk in de avonduren. Thomas: "De fitness is voor iedereen, in kleine groepen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. De fitness en de buitensport werken preventief en zijn gericht op het bevorderen van conditie en spierkracht, waarbij het plezier in bewegen voorop staat.”
Fysio Fitplan Vianen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.30 uur. Voor meer informatie: 0347-320503 of
www.fysiofitplan.nl.