Ruime zege van Sv Meerkerk

meerkerk • Met een ruime 4-1 zege op mede-derdeklasser Sparta’30 kende Sv Meerkerk een uitstekende start van het bekeravontuur.

“De eerste serieuze wedstrijd, die eigenlijk geen echte wedstrijd werd. Een terechte overwinning, waarbij ik bij vlagen het elftal van vorig jaar weer zag spelen. Nog even de puntjes op de ‘i’ in de resterende bekerwedstrijden en we zijn klaar voor de competitie”, knipoogde Sv Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek.

Een eigen goal of was het toch Milan van Dijk en Melvin van den Heuvel waren verantwoordelijk dat de geelhemden halverwege op een 2-0 voorsprong stonden. Net na rust deden de mannen uit Andel iets terug, maar al snel maakte Milan van Dijk de 3-1. In de sloffase pikte Daan van der Leun ook zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op een niet te ruime 4-1.


Vierde plaats voor Red Impact 

speuld/zijderveld • Afgelopen zaterdag heeft het Zijderveldse Tractorpullingteam Red Impact een vierde plaats weten te bemachtigen op de NTTO wedstrijd die werd verreden in het Gelderse Speuld. Henri Versluis wist zich met de International 1066 op de Veluwse klei te kwalificeren voor de finale door als derde deelnemer een Full Pull te rijden. In de finale, van totaal zes deelnemers, wist Red Impact uiteindelijk een afstand te behalen van 99.41 meter.

Steel to Steal won de finale. In de tussenstand van de competitie staat Red Impact vierde met 153 punten. Aanstaande zaterdag 10 september staat voor Red Impact de laatste competitiewedstrijd op de kalender. Die wordt verreden in het Brabantse Halsteren.