Knap gelijkspel Heukelum tegen Rijsoord

heukelum• Heukelum boekte een knap resultaat tegen Rijsoord. Lars van Honk bezorgde de thuisploeg de voorsprong, waarna Rijsoord voor de thee gelijkmaakte. In de tweede helft nam Rijsoord in de 56e minuut de voorsprong en dat leek lange tijd voldoende te zijn voor de overwinning. In de blessuretijd zorgde Thomas van Iperen echter voor de knappe gelijkmaker.

Everstein eenvoudig langs Beesd

beesd • SC Everstein heeft zijn eerste bekerwedstrijd winnend afgesloten. In Beesd won de ploeg van Remko Versteeg met 1-4.

Robbie de Roos maakte de 0-1, waarna Jesper van Alphen de voorsprong verdubbelde. Na de pauze maakte Beesd eerst nog de aansluitingstreffer, waarna Everstein snel weer orde op zaken stelde. De van Leerdam Sport’55 overgekomen Desmond Main maakte de 1-3, waarna Robbie de Roos de eindstand bepaalde op 1-4.

Brederodes thuis onderuit tegen Baarn

vianen • Brederodes verloor op eigen veld van sv Baarn.

Halverwege stond het 1-1. De bezoekers namen de leiding, waarna Tim Wakkermans de thuisploeg langszij bracht. Na de onderbreking kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong, waarna Tim Akkermans zijn kunstje uit de eerste helft herhaalde door gelijk te maken. Een volgende Baarnse treffer kwam Brederodes niet meer te boven.

Asperen te sterk voor NOAD'32

asperen • Asperen is de bekercampagne begonnen met een 3-1 overwinning op NOAD’32.

Michiel den Hartog maakte de openingstreffer in de eerste helft die verder geendoelpunten opleverde. Hessel Breider maakte de tweede Asperse treffereen kwartier voor tijd, waarna Ronan Feunekes de 3-0 maakte. De treffer van NOAD was voor de statistieken.

Tevreden

Asperen-trainer Jeffrey Kleijn was met name tevreden over de eerste helft. “Als we dat voetbal de hele competitie volhouden, dan heb ik goede hoop op een mooi seizoen. We hadden alleen meet moeten scoren en met 4-0 de rust in moeten gaan.”

Gerenoveerd Leerdam Sport verliest bij SVS'65

spijk • Het gerenoveerde Leerdam Sport verloor op bezoek bij competitiegenoot SVS’65 met 3-1.

De bezoekers namen nog wel brutaal de leiding via Haggar Sipahelut. De thuisploeg kwam voor rust echter nog langszij en liep na de pauze uit naar een 3-1 overwinning.