HSSC'61 buigt 0-3 achterstand om

hei - en boeicop • In Hei- en Boeicop stond de bijna jaarlijks terugkerende bekerwedstrijd tussen HSSC’61 en Lekvogels op het programma. De thuisploeg won met 4-3, ondanks een 0-3 achterstand.

Lekvogels begon uitstekend aan het duel en nam de leiding via goals van Ralf van Klij, Sam van der Horst en Ahmad Soltanian. Remon van Soest en Owyn van Vuren maakten echter nog voor de pauze de 1-3 en 2-3. Na de pauze was Lekvogels niet meer zo sterk als ervoor en stelde HSSC alsnog orde op zaken. Nicky van Dam noteerde de gelijkmaker en Owyn van Vuren zorgde met zijn tweede van de middag alsnog voor een thuisoverwinning. 

Omdraaien
Trainer Marcel van Steenis (HSSC’61) was niet tevreden over wat zijn ploeg had laten zien. “Afgelopen dinsdag tegen LRC Leerdam deden we heel lang goed mee en donderdag hebben we goed getraind. Waar het vandaag vandaan kwam dat we zo slecht begonnen snap ik dus niet. Positief is dat we het wel omdraaien.”

Zijn collega aan de andere kant, Martijn Verkerk putte vertrouwen uit de goede eerste helft. “Ik heb na afloop tegen de jongens gezegd dat ze het zo moeten zien.”