Bijeenkomst stikstof

zijderveld • SGP-Vijfheerenlanden organiseert op maandagavond 5 september om 19:30 uur een bijeenkomst over de stikstofproblematiek in De Krooshof te Zijderveld. 

Aanwezig zijn onder andere melveehouder Corné Vermaat, vegetatiedeskundige Dick Kerkhof, wethouder Landschap en Landbouw Ton van Maanen en statenlid van de prvincie Utrecht Bertrick van den Dikkenberg. Na de pauze zal er een forumdiscussie zijn. Ook niet-leden zijn welkom.


Inloopavonden kinderopvang

hagestein/culemborg • SKV, SKPC en SKCN Kinderopvang organiseren twee inloopavonden voor werkzoekenden en studenten op zoek naar een (bij)baan als pedagogisch medewerker. 

Iedereen met (bijna) een MBO/HBO-diploma in de richting van pedagogiek/onderwijs, BOL of een andere opleiding (bijv. sport, kunst) is van harte welkom. Maandagavond 12 september bij kinderdagverblijf Hagestein, Maatgraaf 4 in Hagestein. Dinsdagavond 20 september bij kinderdagverblijf Kiekeboe, Prijsseweg 45 in Culemborg. Tijd: 18.30 – 20.30 uur. Meer info: www.dekinderopvangwerkt.nl.


Open Huiskamer

ameide • In Het Spant in Ameide wordt vanaf maandag 5 september iedere maandagmiddag vanaf 15.00 uur weer inloop gehouden van de Open Huiskamer. De inloop is bedoeld voor iedereen die contact zoekt. Ook als er vragen zijn over allerlei voorzieningen, kan men er terecht. “Als wij het niet weten, zoeken we het voor u op”, redeneren de organisatoren.