Interim griffier voorgedragen

VIJFHEERENLANDEN • De werkgeverscommissie van de raad van de gemeente Vijfheerenlanden stelt de raad voor om mevrouw Cecile Bus tijdens de raadsvergadering van 22 september aanstaande aan te wijzen als interim griffier van de gemeente Vijfheerenlanden.

Beoogd interim griffier Cecile Bus zal griffier Krista Goossens vervangen die vanwege ziekte voor langere tijd afwezig is. De voordracht van de werkgeverscommissie is het resultaat van een korte wervingsprocedure en wordt ondersteund door het griffieteam, de gemeentesecretaris en de burgemeester.
Cecile Bus kan bogen op haar jarenlange ervaring in het lokaal bestuur. De afgelopen jaren was zij onder meer actief als (interim) griffier in Gouda, Montfoort en Papendrecht. De werkgeverscommissie vertrouwt erop dat Cecile Bus met haar kennis en ervaring in staat zal zijn uitvoering te geven aan het ambitieniveau van de raad van Vijfheerenlanden. In zijn advies spreekt de werkgeverscommissie de verwachting uit dat de kandidaat zowel qua persoonlijkheid als qua leidinggevende stijl goed aansluiting kan vinden bij het griffieteam en de driehoek (overleg burgemeester, gemeentesecretaris en griffier).