Stadspodium GO staat in de startblokken

leerdam • Stadspodium GO in Leerdam staat in de startblokken voor een nieuw theaterseizoen. Het programma is helemaal rond, de eerste concerten en de Dancenight zijn al uitverkocht en op veler verzoek keren de succesvolle bierproeverijen terug.

Niet alleen voor muziek, toneel, cabaret en film kan men naar GO, maar zeker ook voor een lekker biertje. De eerste bierproverij vindt plaats op vrijdag 23 september aanstaande. Vijfheeren Bier uit Lexmond serveert vier verschillende bieren. Het vijfde biertje komt uit Leerdam zelf. Een fris Blusbier van De Blusbar. Host van de avond is amateurbrouwer Guido Posthumus. Hij belooft een avond vol mooie verhalen, lekkere biertjes en heerlijke hapjes. Tickets zijn te bestellen op de website.

Op zaterdag 17 september trapt cabarettrio De Gestampte Meisjes het theaterseizoen bij GO af. Hilarisch, energiek en verrassend. Daarnaast treden er weer regionale bands op zoals Stick em Up en de Motel Kingz (beide uitverkocht). Ook wordt er voor het eerst een danceavond voor de jeugd georganiseerd: GO Soda Pop. En tot slot komen er Open Podia en een wijnproeverij, aangevuld met de vertrouwde filmavonden en de pubquizzen. Stadspodium GO in Leerdam bruist weer als vanouds. Snel een biertje doen of een voorstelling bijwonen? Tickets zijn te vinden op go-leerdam.nl