Spot de roze strik en win mooie prijzen

leerdam/zaltbommel •  Kraamburo ZorgSaam bestaat op 24 februari volgend jaar 12,5 jaar. Om dit te vieren heeft directeur Claudia de Kruijf een passende actie opgezet. Ze rijdt op iedere 24ste dag van de maand tot en met de jubileumdatum in een auto met een grote roze strik op het dak.

Wie haar auto spot binnen het werkgebied van ZorgSaam en daarvan een foto naar ZorgSaam instuurt, maakt kans op mooie prijzen. “Iedereen mag die foto appen of mailen. Iedere maand geven we diverse prijzen weg,” zegt Claudia. Deze maand zijn dat tien Zwitsal-pakketten ter waarde van 25 euro. Elke maand een andere verrassing. “Iedereen kan zeven keer meedoen aan de actie. Aan het einde van de actieperiode valt er een hoofdprijs te verdienen. Ook als je bevalt op 24-02-2023 hebben we wat leuks voor je in petto. Meer informatie staat op Facebook en Instagram dus volg ons.”

Kraamburo ZorgSaam is een kleinschalige organisatie met twee vestigingen: Eén in Leerdam en één in Zaltbommel. “Ons hechte team van bijna twintig kraamverzorgsters werkt nauw samen met iedere verloskundigenpraktijk in de regio. Die loopt van regio Bommelerwaard, land van Heusden en Altena, Gorinchem en Vijfheerenlanden.” Ben je zorgzaam en wil je het gezellige team van Claudia komen versterken? En stel je prijs op goede balans tussen privé en werk, zonder lange reistijden? Neem dan contact op met Claudia via 06-25038104. “Bij ZorgSaam werken we niet op roosters, je beschikbaarheid is altijd in overleg, vrij is vrij en de salariëring is volgens de CAO voor de kraamzorg. Ik ben heel zuinig op mijn mensen, want ik werk met een mensoogmerk,” aldus Claudia. “Want als mijn mensen lekker in hun vel zitten dan is dat ook beter voor de kraamgezinnen en de privésituatie van mijn medewerksters. Zorgen doen we samen.”