Jeugdvissen De Snoek

leerdam • Afgelopen dinsdagavond 28 Juni is de laatste competitiewedstrijd gervist voor de jeugd aan de Meerblauw in de wijk Broekgraaf. Er kwamen die avond 18 jeugdleden van De Snoek vissen aan deze nieuwe locatie.

Die avond was het bijzonder warm weer en het water zag er uitnodigend uit om te gaan vissen op deze prachtige locatie. Er was veel belangstelling van ouders en opa’s en oma’s deze avond, omdat het om de laatste competitiewedstrijd ging. Tijdens het vissen kwam lid van verdienste Gijs van Wijk ijsjes uitdelen op deze warme zomeravond. Onder de 18 deelnemers zijn er 171 vissen gevangen met een totaal gewicht van 3 kilo en 2 gram. 

Mila den Boer won deze avond de wedstrijd met 450 gram aan vis en 17 vissen. Bram Wouters werd tweede met 404 gram aan vis en 30 vissen en Jelle Stuij pakte de derde plaats deze avond met 305 gram aan vis en 25 vissen. Op vrijdagavond 8 juli vindt het Leerdams Kampioenschap voor de jeugd plaats. Deze wedstrijd wordt ook aan de Meerblauw gehouden. De winnaar krijgt deze avond de wisselbeker uitgereikt. Opgeven voor deze wedstrijd kan via de mail jeugdlhvdesnoek1931@hotmail.com de wedstrijd begint om 19.30 uur.