• Peter van Opijnen en Dineke Blok voor hun gloednieuwe Sonos-wand.
• Peter van Opijnen en Dineke Blok voor hun gloednieuwe Sonos-wand. Foto: Gertjan den Ouden

ElectroWorld Leerdam nu ook Sonos-dealer

Algemeen

LEERDAM • ElectroWorld Leerdam is vanaf heden de trotse dealer van het bekende audiomerk Sonos. Een mooie aanvullig op het uitgebreide assortiment dat de winkel al te bieden had. 

“Sonos is een bekend merk, waar specifiek naar gevraagd wordt door klanten”, vertellen Dineke Blok en Peter van Opijnen van Electroworld Leerdam. Sonos producten zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een soundbar en elk moment verder uitbreiden met meerdere speakers. “Uiteraard kunnen wij zorgen voor vakkundige installatie bij de klant thuis.”

Beperkt aantal dealers
Sonos is niet op elke hoek van de straat te koop. Dealerschap wordt namelijk slechts toegekend aan een beperkt aantal winkels. Je moet over een goede dosis kennis beschikken en voldoende ruimte in je winkel ter beschikking stellen.

Naast het al jaren gevoerde merk Harman Kardon dus een heel mooie aanvulling voor wat betreft audio. Deze toevoeging past bij de visie van ElectroWorld Leerdam, waar ook op het gebied van witgoed en keuken inbouw alleen de bekende topmerken gevoerd worden.

Service voorop
En zoals bij elke aankoop vinden Dineke en Peter het belangrijk dat er bij de klant thuis een goede installatie plaats vindt.

Dineke: “Wij besteden altijd veel aandacht aan voorlichting en installatie. Service staat hier voorop. Onze mensen gaan de deur bij de klant niet uit, voordat alles goed werkt en aan de klant uitgelegd is. We vinden het fijn als onze klanten daar dan ook gebruik van maken.”

“Wij zijn tijdens onze openingstijden altijd goed en snel bereikbaar” vertelt Peter. “Iets waar tegenwoordig zeker behoefte aan is. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, evenals een goede service.”

Demonstratiedag
Tot slot geeft Dineke aan dat er na de zomervakantie een demonstratiedag georganiseerd zal worden, helemaal gericht op beeld en geluid. Maar uiteraard kan men nu ook al dagelijks terecht voor een één op één demonstratie. Klanten kunnen lekker luisteren onder het genot van een kopje verse koffie of thee en zich laten informeren door het personeel.

Bij ElectroWorld Leerdam zijn ze er klaar voor.