Vijfde plaats voor Sanne Oost

rotterdam • Sanne Oost van gymnastiekvereniging DOS Vianen heeft tijdens het NK toestelfinales bij de senioren tweede divisie in Rotterdam een vijfde plaats behaald op de toestellen sprong en vloer. Deze toestelfinales waren een onderdeel van de eerste editie van het “nknl” dat afgelopen weekend in Rotterdam werd gehouden. Een uniek sportevenement waarbij Nederlandse Kampioenschappen van meerdere sporten plaatsvonden. De 24-jarige Oost had zich in april reeds gekwalificeerd voor de toestelfinales sprong en vloer en was als reserve aangewezen voor het onderdeel brug. Op het laatste toestel hoefde zij helaas niet in actie te komen maar op sprong en vloer turnde zij uitstekende oefeningen. In een speciale ambiance van de Ahoy Arena en voor vele toeschouwers werd Sanne Oost 5e op beide onderdelen.


Rommelmarkt Ameide 

ameide •  Aanstaande zaterdag 2 juli is de Rommelmarktschuur in Ameide weer geopend, van 9:00 uur tot 12:00 uur (Hogewaard 2). De opbrengst gaat naar de Hervormde gemeente van Ameide.


Afscheid leerkracht 

leerdam • Helma Jongerius, stamgroepleerkracht van JPS De Wilgenhoek, heeft gisteren afscheid genomen van alle leerlingen. Jongerius gaat met pensioen. Tijdens de weekafsluiting werd de afzwaaiend docente in het zonnetje gezet. Ze werd toegezogen door de kinderen en bedolven onder lieve kaartjes en cadeautjes.