Franse avond Bakkerij Bakker in Herwijnen

herwijnen • Op vrijdag 8 juli staat er een Franse avond gepland in het Bakkers Café in Herwijnen, compleet met Franse chansons, hapjes en gezelligheid. Bij mooi weer hebben staat  terras buiten en is het genieten geblazen.

Elke maand op een vrijdag opent bakkerij Bakker in Herwijnen hun Bakker’s lunchcafé  als restaurant.Dit keer met een Frans tintje gezien de Tour de France in de maand juli. 

Het idee ontstond voor Valentijnsdag om dit te starten. In Herwijnen is geen restaurant in de omgeving, dus bedacht de familie Bakker en hun medewerkers om eens een thema weekend te organiseren. Sinds die tijd is er elke maand een avond. Alleen in augustus slaan we een maandje over i.v.m. vakantietijd. 

Menu

Op vrijdag 8 juli serveert men deze avond een 3-gangen menu met allerlei ambachtelijk lekkers uit Frankrijk. Voor maar €29,95 heb je al een plekje. Ze gaan om 17:30 open. Reserveren is noodzakelijk. 

Reserveer nu een tafel en ervaar een heerlijke avond in Herwijnen. Dit kan via de e-mail Info@bakkerijbakker.com, bel of loop even binnen om te reserveren. Vol is vol. 

Meer informatie over Bakkerij Bakker is te vinden op www.bakkerijbakker.com