Training voor NAH-getroffenen

vijfheerenlanden • Stichting NAH-Vraagwijzer organiseert vanaf september de training ‘Inzet ervaringsdeskundigheid’ in Leerdam bij Verpleeghuis Lingesteijn voor NAH-getroffenen en mantelzorgers van NAH-getroffenen. 

Hersenletsel heb je niet alleen, het ráákt alle betrokkenen. De soorten hersenaandoeningen en de gevolgen daarvan zijn net zo uiteenlopend als de betrokkenen zelf en de manier waarop zij daarmee omgaan. In deze training krijgt de deelnemer nieuwe inzichten en uitbreiding van gereedschap om met meer zelfvertrouwen en nieuwe mogelijkheden de toekomst mee in te gaan. De cursus is ontwikkeld voor enthousiaste mensen met NAH die klaar zijn voor een volgende stap in hun ervaring met NAH. Na deze cursus ben je breed inzetbaar als NAH-ervaringsdeskundige op verschillende gebieden. Met de kennis en vaardigheden welke je in de cursus hebt geleerd, kun je individueel en in duo’s met lotgenoten en zorgprofessionals in gesprek gaan over de gevolgen en de impact van NAH in het dagelijks leven. 

Informatie

Uitgebreide informatie over de cursus zoals data, kosten, cursus inhoud etc. zijn te lezen in de flyer op www.nahvraagwijzer.nl/info-sheet Wil je je aanmelden voor deze training of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lies Bonsang, NAH-coördinator en trainer bij NAH-Vraagwijzer, door een mailtje te sturen naar info@nahvraagwijzer.nl m.v.v. je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en wij nemen dan contact met je op. Bellen kan ook naar 06-15091924.