• Bridgeclub Leerdam.
• Bridgeclub Leerdam. Foto: aangeleverd

Bridgecursus voor beginners

leerdam • Bridgeclub Leerdam organiseert komend najaar een bridgecursus voor beginners. Naast de regels van het spel, ontdekken deelnemers spelenderwijs hoe leuk het spel is. 

Bij bridge spelen deelnemers samen met een partner, die tegenover hen zit, tegen twee tegenstanders. Omdat er steeds tegen andere tegenstanders wordt gespeeld, is bridge niet alleen een denksport, maar ook een sociale sport. De cursus omvat twaalf lessen van twee uur die op de donderdagmiddag gegeven worden. De eerste les staat gepland voor 8 september 2022 en loopt tot half december. De lessen beginnen om 14:30 uur. De cursus wordt gehouden in de Vogelvriend, P.M. van Gentstraat 23, 4142 BM Leerdam. Voor deelname aan de cursus hoeft men geen partner mee te brengen.

Na deze cursus zijn deelnemers zo ver dat ze in clubverband kunnen bridgen. Bridgeclub Leerdam heeft een bridgelijn waar alle cursisten na de cursus in kunnen deelnemen. Dankzij een subsidie van de gemeente Vijfheerenlanden kan Bridgeclub Leerdam deze cursus voor een schappelijke prijs aanbieden. De kosten voor deelname aan de cursus bedragen 50 euro, inclusief lesmateriaal en inclusief een lidmaatschap van één jaar van Bridgeclub Leerdam. 

Interesse? Mail naar: wouter@segeth.com of bel naar: 06-29072817.