Jamal Ouassif naar LRC Leerdam

vianen/leerdam • Jamal Ouassif versterkt komend seizoen de selectie van LRC Leerdam. Ouassif kwam het afgelopen seizoen uit voor Brederodes en zou eigenlijk naar SVL vertrekken, maar die overstap is afgeketst. 

Ouassif is afkomstig uit Vianen en speelde in de jeugd bij Brederodes, Elinkwijk en FC den Bosch. Vervolgens speelde hij in de senioren voor Brederodes, Everstein, Valleivogels, DTS Ede en opnieuw Brederodes. Ouassif is een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij maakte het afgelopen seizoen 13 goals voor Brederodes in de competitie.


Asperen versterkt zich op het laatste moment

asperen/leerdam • Asperen heeft zich op het allerlaatste moment nog versterkt met vier nieuwe spelers. Youssef Boudou, Jeffrey van Bruchem en Ray Kant komen over van Leerdam Sport’55, terwijl Sil Veltman de overstap maakt vanuit Heukelum. Met Boudou haalt Asperen de aanvoerder van Leerdam Sport binnen. Kant en Van Bruchem zijn beide ras-Leerdam Sporters. Veltman kwam het afgelopen seizoen weinig aan spelen toe bij tweedeklasser Heukelum.


Kees Kool wint viswedstrijd De Glasfabriek

kedichem • De zevende wedstrijd van personeelsvereniging De Glasfabriek is afgelopen donderdag gevist. Winnaar werd Kees Kool met een totale vangst van 3.750 gram. 

Er werd gevist in de Linge aan de Steile dijk bij Kedichem. Het weer was goed. Er stond geen wind. De zon zorgde voor een zomerse temperatuur. De Linge stroomde traag. De vissen hadden er  niet veel zin in. Wel wisten alle 12 deelnemers vis te vangen. De totale buit bedroeg 11 kg. De buit bestond uit kleine brasems, kolbleien, voorns, baarzen en grondels. 

Grootste vis
De grootste vis werd gevangen door winnaar Kees Kool, namelijk een brasem van 40 cm. Tweede werd René van der Linden met 1.550 gram en derde Ton van Kooten met 1.050 gram. De uitslag verder: 4 Kees Sprado en Alfred Bogerd met 800 gram, 6 Henk van den Oever met 750 gram, 7 Ton de Jong met 700 gram, 8 Piet de Kruijff en Peter van den Oever met 600 gram en 10 Arie van den Oever, Lambert Jansen en Joop Woelke met 100 gram.


Uitslagen Bridge Leerdam

leerdam • Uitslagen Bridge Leerdam van maandagavond. 

Lijn A: 1. Klazien en Marjo: 65,63%, 2. Janske en Tonny: 57,81%, 3. Petra en Els: 53,75%, 4. Wil en Wouter: 53,75%, 5. Nico en Rietje: 52,60%. 

Lijn B: 1. Judie en Janske: 67,19%, 2. Marian en Ria: 61,98%, 3. Adrie en Jolisa: 58,85%, 4. Carolien en Gerrit - 53,65% en 5. Sjef en Huub: 53,65%.