13 medailles voor turnsters DOS Vianen

amersfoort • Het wedstrijdseizoen is door turnsters uit de B-selectie van Gymnastiekvereniging DOS Vianen afgelopen zaterdag met maar liefst 13 medailles afgesloten.

Bij de junioren supplement F was er goud voor Quinty van Woerkom. Zij turnde een uitstekende wedstrijd met de hoogste scores op sprong en balk. 

Clubgenootje Sofie Dijkema pakte het zilver en Ilse Voskuil werd zevende. Zilver was er ook voor juniore Amélie Lancee in supplement G.

Bij de middenbouw niveau 5 kwam de Viaanse vereniging met veel turnsters in actie. Deze categorie was op leeftijdscategorie ingedeeld. 

Goud

De 11-jarige Naomi Goossens ging er met het goud vandoor. 

Zij liet op de onderdelen sprong, balk en vloer de concurrentie achter zich. Voor de vierde en vijfde plaats was er ook een medaille voor Indy van der Krift en Louise de Groot.

Zilver

Bij de jongere leeftijdscategorie in dit niveau was er zilver voor Isa Schuurman mede door een goede brugoefening. 

De vierde plaats voor Charlotte de Launay en de vijfde plaats voor Gwenn Theesing werd ook nog beloond met een medaille.

Daarnaast namen Lisa Nieboer (brons), Sanna Klicic (brons), Linde Groenendijk (vierde plaats) en Lauren de Groot (vierde plaats) ook nog heel knap een medaille uit hun eigen categorie mee naar huis.

Mooie afsluiting

Voor de leiding en turnsters van de B-selectie een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen met goede resultaten. men kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen.