• Stefan van Meeteren.
• Stefan van Meeteren. Foto: Aangeleverd

LowlandMudGames: 'lekker sportief'

lexmond • Meedoen aan de LowlandMudGames in Lexmond op zaterdag 9 juli is een aanrader, stelt Stefan van Meeteren.

De inwoner van Vijfheerenlanden deed in 2019 mee tijdens de eerste editie en had geen enkele twijfel om zich voor de tweede aflevering op te geven. "Vorige keer deed ik voor het eerst mee, omdat ik een uitdaging zocht om samen met mijn vader iets sportiefs te gaan doen . We zochten iets waar gezelligheid, buiten zijn en actief bezig zijn gecombineerd werd. Dit is ons toen heel erg goed bevallen."

Het leukste vond Stefan het lekker sportief bezig zijn. "De sfeer was super en ‘s avonds hebben we nog nagenoten onder het genot van een biertje, muziek en een barbecue. De organisatie was precies zoals wij het dachten: lekker ongedwongen en alles goed onder controle. Wij deden vooral mee voor de gezelligheid, maar je kon ook het parkoers zo snel mogelijk afleggen. De MudGames zijn er voor iedereen, dus er is voor ieder wat wils."

Lakerveldse koeien

Wat Stefan betreft geven nog veel meer Vijfheerenlanders zich op: "Lekker door de sloten zwemmen, rennen door de weilanden tussen de Lakerveldse koeien, soms wandelen, over  uitdagingen heen klauteren en na de finish lekker nagenieten met je vrienden, wat wil je nog meer?" Voor meer informatie en opgeven: www.vortmetdegeit.nl