Dorpsplatform Vuren Actief

vuren • Dorpsplatform Vuren Actief gaat van start. Op 9 juni zijn alle inwoners van Vuren uitgenodigd in Dorpshuis de Koels om mee te praten over de leefbaarheid in Vuren. De zaal is om 19.30 open en om 20.00 uur zal de avond starten.

Maandenlang zijn bestuursleden van de Koels en Vuren Actief samen met gemeente West Betuwe druk bezig geweest met het opzetten van een kernagenda en dorpsplatform. Voor de kernagenda zijn meerdere ideeën en input uit het verleden meegenomen, zoals het bidbook en eerdere dorpsbijeenkomsten over leefbaarheid. Op 9 juni komen deze onderwerpen samen in een visie waarmee men de leefbaarheid in Vuren wil versterken voor nu en in de toekomst. Eerder in maart is er een blad huis aan huis verspreid met een eerste versie van de kernagenda en de vraag om een enquête in te vullen. Ook deze resultaten worden op de avond gedeeld met de inwoners. De dagvoorzitter van de avond is goochelaar Robin Matrix.


Opening Aldi

geldermalsen • De vernieuwde ALDI-vestiging aan de Rijksstraatweg 72 in Geldermalsen is op donderdagochtend 2 juni om 08.00 uur feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd. De winkel in Geldermalsen biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. De eerste vierhonderd klanten kregen bij aankoop van minimaal € 20,00 aan boodschappen een kraskaart, waarmee leuke prijzen te winnen waren. Voor de klanten die net naast het net visten, was er een gratis herbruikbare ALDI-tas.