SC Everstein 'Kampioen onder de Lek'

everdingen • SC Everstein heeft vanmiddag met 2-0 gewonnen van Lopik. De ploeg van Remko Versteeg sloot het seizoen zo positief af en kan op vakantie. Jort Binneveld zorgde met twee treffers al voor rust voor de gehele doelpuntenproductie van de middag. Versteeg keek na afloop tevreden terug op de middag én het seizoen. “We waren in de eerste helft erg dominant en we overklasten Lopik. Na de pauze waren ze beter dan in de eerste helft, maar waren we nog steeds de betere.” “Uiteindelijk hebben we dit seizoen 36 punten gehaald en eindigen we als achtste. Dat is oké en we zijn in ieder geval kampioen van onder de Lek”, sloot hij lachend af.

HSSC'61 verliest laatste duel

utrecht • HSSC’61 heeft de laatste wedstrijd van seizoen 2021/2022 verloren. In Utrecht werd het 3-1 op bezoek bij Odysseus’91. Namens de ploeg uit Hei- en Boeicop scoorde Remon van Soest toen het kwaad al was geschied. HSSC had zich vorige week al veilig gespeeld en dus blijft de nederlaag verder zonder gevolgen. Ook volgend jaar is men actief in de derde klasse.

Brederodes verliest bij kampioen

utrecht • Ook voor Brederodes zit het seizoen erop. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen ging de ploeg uit Vianen met 4-1 onderuit bij kampioen EDO.

De eerste kans was nog voor Brederodes, maar na zes minuten was het toch 1-0 voor de thuisploeg. Vlak na het half uur scoor de EDO nog tweemaal, waarna Brederodes het kort na de pauze nog spannend dacht te maken via Bas Doeland. De laatste goal van de middag was echter weer voor de Utrechters en dus eindigde het in 4-1.

Brederodes-trainer Marcel Akkerman: “We vervielen vandaag weer een beetje in de fouten die we in de eerste seizoenshelft maakten. Zij waren erg effectief, daarom zijn ze ook kampioen geworden. Wij hadden ook nog wel wat kansen, bijvoorbeeld in de periode na de 3-1. Helaas wisten we die niet te benutten.”

Lekvogels onderuit tegen Noordeloos

lexmond • Lekvogels heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. In eigen huis verloren de Lexmonders van laagvlieger Noordeloos: 0-3.

Lekvogels liet dit seizoen bij vlagen heel aardig voetbal zien, maar het seizoen duurde net een paar weken te lang voor de ploeg van Martijn Verkerk. De laatste weken kampte men met veel blessures en moest men puzzelen om überhaupt een ploeg op de been te kunnen brengen. De pijp was dan ook leeg vanmiddag tegen Noordeloos. Bij rust was het 0-2, waarna er na de pauze nog één bij kwam: 0-3. Lekvogels-trainer Martijn Verkerk wilde er niet te lang bij stil staan. “Terechte nederlaag vandaag, het zit erop. Op naar volgend seizoen.”