Heukelum vol goede moed naar Breukelen

heukelum • Heukelum heeft ook op de laatste speeldag drie punten weten te halen. In eigen huis werd de reguliere competitie afgesloten met een 4-2 zege op Wilhelmina’26. De ploeg van Jerome Ceton mag zich nu gaan opmaken voor de wedstrijd om promotie tegen FC Breukelen van volgende week.

“De wedstrijd was een beetje een afspiegeling van ons seizoen”, blikte Ceton na afloop terug. “De eerste helft was zoals onze eerste seizoenshelft. We speelden slecht en waren overal op het veld te laat. De tweede helft was zoals de tweede seizoenshelft. Toen pakten we het heel anders op en dan laten we weer zien wat we kunnen.”

Ommekeer

In de rust keek Heukelum nog tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust zorgden Ferry Meijdam (2x), Benjamin Meijdam en een eigen goal voor de ommekeer.

Heukelum kan dus met een positief gevoel de nacompetitie in. Ceton: “En dat is belangrijk, heb ik vooraf ook tegen de jongens gezegd. Binnen korte tijd is de doelstelling veranderd van lijfsbehoud naar promotie. Want nu we er staan, willen we winnen ook. We zitten in de winning mood, dat is een prettig gegeven.”