Openluchtdienst op het Dr. Reilinghplein

leerdam • Op het Dr. Reilinghplein in Leerdam wordt op zondag 12 juni een bijzondere dienst gehouden. De organisatie Leerdam Praise zet weer honderden stoeltjes klaar voor de bezoekers om met elkaar te zingen, te luisteren en te bidden. 

Na twee jaar is de Openluchtdienst weer terug op het vernieuwde Dr. Reilinghplein. Dit jaar spreekt Arjen Niezen over het thema ‘All Inclusive’. Net als voorgaande jaren bestaat een groot deel van het programma uit muziek. Bezoekers kunnen meezingen met de Leerdamse praiseband Connect. Er staan nieuwe en bekende nummers op het programma zoals: ‘Groot is uw trouw, o Heer’, ‘Een toekomst vol van hoop’ en ‘Met open armen’. Leerdam Praise hoopt dat trouwe kerkgangers én bezoekers die minder bekend zijn met het geloof zich welkom voelen. Voor iedereen is er een programmaboekje met de liedteksten en het Bijbelgedeelte waarover gesproken wordt. De opbrengst van de collecte die wordt gehouden is voor de onkosten van de Openluchtdienst. Voor doven en slechthorenden is er een gebarentolk aanwezig die liederen en de gesproken tekst omzet in gebaren. 

Voor iedere bezoeker ligt er een klein cadeautje klaar. De dienst begint om 14:30 uur Kijk voor meer informatie op de social media van Leerdam Praise of op de site: www.leerdampraise.nl.