• Contactus in het proeflokaal van Ronald Elbersen.
• Contactus in het proeflokaal van Ronald Elbersen. Foto: Aangeleverd

Succesvolle netwerkavond Contactus

vianen • Donderdagavond 12 mei hield businessclub Contactus haar tweede netwerkavond van 2022. Gastheer was Ronald Elbersen, die in zijn Proeflokaal aan de Langendijk in Vianen, zijn gasten de heerlijke wijntjes liet proeven.

“De avond was weer ouderwets geslaagd. Maar liefst 36 leden waren aanwezig en genoten volop van de verschillende wijnen. Gastrobar Wat Anderrs zorgde voor het hapje en dat smaakte ook prima”, zag een tevreden Contactus-voorzitter John Hol. Na zijn welkomstwoord tot de Contactus leden en het toegetreden Via Optiek uit Vianen, werd er getoast op Stichting De Iris. “Wij zijn een van de ondersteuners van deze Viaanse stichting. Op dit moment wordt er een levensloopbestendige woning gebouwd voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Een eigen plek waar zij zich veilig en vertrouwd kunnen voelen. Ook kleinschalig, met daardoor een grote betrokkenheid van de ouders en met de vertrouwde gezichten van vaste begeleiders. De bouw op Zorglandgoed Bloemendaal is in de afrondende fase. Wat een mooi project, dat met Lekstede Wonen en gemeente Vijfheerenlanden wordt ontwikkeld”, aldus John Hol.

Over het gemeentebestuur gesproken, de onlangs afgetreden wethouder Huib Zevenhuizen was ook van de partij. Hij gaf interessante informatie over de toekomst van het verkeer, wonen en werken in gemeente Vijfheerenlanden en provincie Utrecht. Voldoende stof tot nadenken en netwerken voor de leden van Contactus. Met dank aan Ronald Elbersen, want de eigenaar van wijnhandel en proeflokaal HEER-LUK liet verschillende bubbels, rode en witte wijnen de revue passeren. Voornamelijk afkomstig uit de zogenaamde Oude Wereld. “Ruim vier jaar geleden heb ik mijn bedrijf in 2018 opgericht. Ik betrek bewust mijn wijnen, porten en sherry’s rechtstreeks bij kleinschalige wijnhuizen uit traditionele wijnhuizen uit Europa. Zij houden zich al eeuwenlang bezig met de kunst van het wijn maken. De wijnen hebben een ambachtelijk karakter. En dat proef je”, knikte Elbersen.

Donderdagavond 23 juni is het Business Summer Event de eerstvolgende activiteit van de businessclub.

q  www.businessclubcontactus.nl