Heukelum veilig én gaat nacompetitie in

dalem • Heukelum heeft op bezoek bij GJS uitgepakt met een klinkende 0-6 overwinning. Door de zege is de ploeg van Jerome Ceton niet alleen definitief zeker van lijfsbehoud, maar volgt er ook nog een toetje. Heukelum is namelijk niet meer te achterhalen in de derde periode en gaat spelen voor promotie naar de eerste klasse. 

“Het eerste doel was handhaven, dat is gelukt”, sprak de oefenmeester na afloop. “Maar het is wel heel mooi dat we onszelf ook belonen met de periode na de sterke afgelopen weken."

"Je ziet dat de echte wil om te winnen er is bij de jongens, ook vandaag weer. De resultaten maken dat we vol vertrouwen zitten en dan lukken er veel dingen in het veld.”

Niets op af te dingen

Op de overwinning van Heukelum viel niets af te dingen. Na zes minuten opende Brennan Bieri de score, waarna Max Schaaij de voorsprong verdubbelde. Ferry Meijdam maakte nog voor rust de 0-3.

Zes doelpuntenmakers

Kort na rust zorgde Tim Schwekbe voor de definitieve beslissing, waarna Heukelum vrolijk doorging. Benjamin Meijdam en Sil van Putten maakten de 0-5 en 0-6.