VV Brederodes - DE STO
VV Brederodes - DE STO Foto: Nico Van Ganzewinkel

Brederodes niet opgewassen tegen DESTO

vianen • Brederodes heeft in eigen huis een terechte nederlaag geleden tegen DESTO. De bezoekers waren met 1-2 te sterk voor de ploeg van Marcel Akkerman.“ Al met al hebben we terecht verloren, maar we hadden de nederlaag ook kunnen voorkomen door scherper aan beide helften te beginnen”, verklaarde Akkerman na afloop. Hij zag zijn ploeg zwak beginnen en al na twee minuten op achterstand komen. Brederodes wist zich te herpakken en in het vervolg van de eerste helft waren de verhoudingen gelijkwaardig. Tim Wakkermans zorgde op slag van rust dan ook voor de 1-1. Na de thee begon Brederodes opnieuw matig en wederom profiteerden de bezoekers: 1-2. Tien minuten voor tijd raakte Gino Vesters nog de paal, maar over de hele wedstrijd gezien was een punt te veel eer geweest voor de gastheer.