Kerk Leerdam open voor bezichtiging

leerdam • In de zomermaanden vanaf begin juni tot en met Monumentendag zal de Grote kerk in Leerdam weer worden opengesteld voor bezichtiging op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13.30-16.30 uur en er is tevens een expositie van schilderijen van Anneke Kaai te zien.


Nieuwe editie 'Doortrappen' in Lexmond

lexmond • Na Leerdam en Vianen, staat er weer een nieuwe editie gepland van 'Doortrappen' op dinsdag 7 juni in Lexmond.
Team Sportservice Vijfheerenlanden staat daar klaar voor iedereen die zo lang mogelijk veilig, verantwoord en met plezier wil fietsen.
Op deze interactieve ochtend wordt er aandacht besteed aan veilig op- en afstappen en beweeg- en evenwichtsoefeningen. Daarnaast krijgen deelnemers handige tips over het gebruik van de fiets. Dit alles om de kans op een val zo klein mogelijk te maken, maar bovenal het plezier in fietsen te behouden. De deelnemers krijgen bij ontvangst om 10.00 uur een kopje koffie of thee. Daarna volgt een interactief programma met praktische informatie. De activiteit is van 10.00 tot 12.00 uur. Gevraagd wordt om de eigen fiets mee te nemen. Deelname aan de activiteiten van Doortrappen is gratis. Aanmelden/meer informatie via bholtz@teamsportservice.nl of 06-17652574.