Isis Versluis derde in Bergschenhoek

BERGSCHENHOEK/REGIO • Isis Versluis eindigde zondag in haar leeftijdscategorie als tiende (derde meisje) in de Jeugdronde Bergschenhoek. De Meerkerkse kon niet goed meesprinten omdat ze werd gehinderd. Eén van de andere renners week in de laatste bocht van haar lijn af, waardoor Isis in het gedrang kwam.

Han van de Poppe wint Omloop van de Biesbosch

WERKENDAM/AMEIDE • Ameidenaar Han van de Poppe heeft zaterdag de Omloop van de Biesbosch gewonnen. De amateur verraste zijn op papier sterkere zes medevluchters met een splijtende demarrage in de laatste kilometer. Jos Koop werd tweede, Rico van Damme completeerde als nummer drie het podium.

WHV sluit af met winst

asperen • WHV heeft het volleybalseizoen afgesloten met een 1-3 uitoverwinning op Apollo in Numansdorp. Daarmee eindigt de ploeg als tweede op de ranglijst. Tegen een hardwerkende ploeg, gesteund door een fanatiek thuispubliek, moesten de Asperenaren flink aan de bak. Na een voortvarende start dacht WHV een gemakkelijke middag tegemoet te gaan. Apollo had in de beginfase moeite om tot scoren te komen zodat WHV een ruime voorsprong kon nemen. Halverwege de eerste set gooide de thuisploeg de schroom van zich af, echter de eerste set werd uiteindelijk nog een vrij gemakkelijke prooi voor de bezoekers. Daarna was het een ander verhaal. Apollo verdedigde veel door hard te werken en had enkele aanvallers die niet eenvoudig bleken af te stoppen. Na de tweede set te hebben verloren, wist WHV met enige moeite en hard werken het tij te keren in de derde set. Daarna was de weerstand gebroken bij Apollo en haalde WHV de vierde set gemakkelijk binnen.