Nipte nederlaag LRC tegen NIVO Sparta

leerdam • LRC Leerdam heeft in eigen huis een nipte nederlaag geleden tegen NIVO Sparta. In een wedstrijd waarin beide ploegen de nodige spelers misten trokken de bezoekers aan het langste eind 0-1.

LRC was in de eerste helft wat meer aan de bal dan de bezoekers, maar toch kwam NIVO Sparta op voorsprong na een succesvol uitgevoerde counter. Ook in de rest van het eerste bedrijf hadden de Leerdammers gevoelsmatig een licht overwicht, maar toe grote kansen kwam men nauwelijks. Veel aanvallen strandden al voordat het écht dreigend werd. In de tweede helft nagenoeg hetzelfde beeld. De grootste kans op de gelijkmaker was voor Nordin El Hassani, maar hij faalde oog in oog met de keeper. Een verdiend punt bleef daardoor uit.

LRC-trainer Emanuel Sluis na afloop: Ik vond het een matte wedstrijd. We missen allebei de nodige spelers, het seizoen duurt eigenlijk net iets te lang. We zijn het blijven proberen, maar een punt halen is net niet gelukt.”