Brederodes verliest weer eens

utrecht • Brederodes weet na vijf overwinningen op rij weer wat verliezen is. In Utrecht ging de ploeg uit Vianen met 3-1 onderuit. Na drie minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong. Vervolgens kreeg Brederodes twee grote kansen op de gelijkmaker, maar de gelegenheidsaanvaller Gino Vesters scoorde niet. Na rust viel direct de 2-0, waarna de ploeg uit Vianen wat beter in het spel kwam, maar de goal, en daarmee de beslissing viel aan de andere kant. Tim Wakkermans zorgde hierna nog voor de 3-1.

Marcel Akkerman was na afloop realistisch. “We verliezen vandaag terecht. Te veel spelers van ons haalden hun niveau niet. Teleurstellend, maar we staan weer met beide benen op de grond.”

Forse thuisnederlaag Lekvogels

lexmond • Lekvogels snakt naar het einde van het seizoen. Trainer Martijn Verkerk moet al weken puzzelen om een team op de been te brengen en ondanks de positieve inbreng van veel jeugdspelers, begint dat zijn tol te eisen. Tegen ZBC’97 gingen de Lexmonders met 1-5 onderuit. De eerste tegengoal viel nog wat ongelukkig voor de thuisploeg. Uit een corner viel de 0-1, waar een achterbal had moeten worden gegeven. Hierna waren en bleven de bezoekers de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Ahmad Soltanian was de doelpuntenmaker aan Lekvogels zijde.

Ook Martijn Verkerk had gezien dat ZBC een maatje te groot was. “We hebben weer twee spelers van de JO-19 en twee spelers van de JO-17 laten invallen. Helaas hadden we vandaag nergens recht op en won ZBC verdiend.”