HSSC'61 onderuit in Vleuten

VLEUTEN • HSSC’61 heeft uit tegen DESTO een 4-2 nederlaag geleden. De ploeg van Marcel van Steenis bood aanzienlijk meer tegenstand dan in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen, maar keerde toch met lege handen huiswaarts. Owyn van Vuren kreeg voor de bezoekers al vroeg een grote kans op de 0-1, maar hij schoot van dichtbij over. Hierna benutte de gastheer wel direct zijn eerste kans, waarna een counter zes minuten later de 2-0 inleidde. HSSC voetbalde vervolgens aardig mee, maar de gecreëerde kansen werden door Owyn van Vuren en Lennart de Groot gemist. Tien minuten na de thee zorgde Van Vuren Wel voor de aansluitingstreffer. Voordat het echt spannend kon worden kwam DESTO echter op 3-1 via een penalty en maakte het ook de 4-1. Floris Kool maakte kort voor tijd de 4-2. HSSC-trainer Marcel van Steenis zag dat zijn ploeg goed tegenstand had geboden. “Volgende week moeten we thuis tegen OSM’75 lijfsbehoud op eigen kracht veilig stellen. Laurens van Leeuwen speelt dan zijn laatste wedstrijd en we moeten dus zorgen voor een passend afscheid.”