Tentdienst

hei- en boeicop • In de feesttent van HSSC´61 wordt op zondag 5 juni om 14:30 uur een tentdienst gehouden rond het thema 'Een taal die iedereen verstaat'. Spreker is ds. W.A. van den Born uit Hei- en Boeicop. Muzikale medewerking wordt verleend door muzikanten en kinderkoor Talitha uit het eigen dorp.


Open middag Hospice Vijfheerenlanden

vianen • Hospice Vijfheerenlanden opent op zaterdag 28 mei van 14:00 tot 16:00 uur haar deuren weer voor belangstellenden. Wie informatie wil over het hospice of geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk binnen het hospice, is welkom om binnen te lopen aan de Ruinkamp 14 in Vianen. Vrijwilligers staan klaar om vragen te beantwoorden.


Koorleden gezocht

meerkerk • Interkerkelijk gemengd koor His Inspiration is op zoek naar koorleden, die met elkaar het geloof en de liefde voor muziek en zang delen. Het koor zingt vierstemmig, onder andere Nederlandse en Engelstalige gospelmuziek en van een rustig aanbiddingslied tot een meer up tempo muziekstuk. Tijdens de repetitieavonden vindt het koor naast muzikaliteit, geloof, saamhorigheid en gezelligheid ook erg belangrijk. Het koor repeteert iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ichthuskerk aan de Burgemeester Sloblaan 23 in Meerkerk. Belangstellenden tussen de 18 en 60 jaar zijn welkom om eens vrijblijvend te komen kijken, luisteren en meezingen op één van de repetitieavonden. Voor meer informatie: informatie@hisinspiration.nl, 06-40400850 of www.hisinspiration.nl.


Rommelmarkt

nieuwland • In Nieuwland vindt op zaterdag 4 juni de jaarlijkse rommelmarkt van de Hervormde kerk plaats. Na twee jaar van afwezigheid, kan men op het terrein van International Plywood aan de Zijlkade weer komen snuffelen in een ruime sortering aan kleding, boeken, elektronica, gereedschap, meubelen en nog veel meer. De poorten van het terrein gaan open om 9:00 uur, waarna men tot 14:00 uur de tijd heeft om die leuke aanvulling in het interieur of die nieuwe vrijetijdsbesteding aan te schaffen.


Muzikale workshop

lexmond • Popkoor Let’s get Started houdt op zaterdag 18 juni van 14:00 tot 17:00 uur een muzikale workshop in Huis het Bosch in Lexmond, waarbij vijftien popnummers worden ingestudeerd. Dit gebeurt in samenwerking met de Belgische dirigent Hans Primusz. Het is de bedoeling om deze nummers op 3 december 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen met totaal 5000 zangers en een live band ten gehore te brengen. Wie hieraan mee wil doen, kan tickets kopen via: https://hans.primusz.be/radio2_singalong. Met de kortings- en promotiecode 'let'sgetstarted' wordt 18 euro korting gegeven op de originele prijs.