SC Everstein - Focus '07
SC Everstein - Focus '07 Foto: Nico Van Ganzewinkel

SC Everstein haalt uit tegen Focus'07

everstein • SC Everstein heeft thuis hard uitgehaald tegen Focus’07. De thuisploeg was veel te sterk en stuurde de bezoekers, voor wie de strijd tegen degradatie nu wel heel lastig wordt, met 5-1 huiswaarts. Everstein was de gehele wedstrijd heer en meester en verzuimde om nog een veel hogere uitslag neer te zetten. In niets was te merken dat de bezoekers vochten voor een laatste strohalm om in de derde klasse te blijven. Robbie de Roos maakte al na een minuut de openingstreffer en hij verzorgde ook de 2-0 na een kwartier spelen. Sven de Blok maakte voor de pauze nog de 3-0. Na rust ging Focus wat optimistischer spelen, maar na de 4-0, van opnieuw Robbie de Roos was het klaar. Focus redde de eer tien minuten voor tijd, waarna Mark Fierens het slotakkoord verzorgde. De JO-19 van Everstein werd zaterdag ook nog eens kampioen, dus het was een mooie dag voor de club.