Koor His Inspiration zoekt pianist

meerkerk •  Interkerkelijk gemengd koor His Inspiration is op zoek naar een pianist die de zang wekelijks kan begeleiden. Het koor zingt iedere donderdagavond in de Ichthuskerk in Meerkerk van 20.00 tot 22.00 uur. Ook wordt van de pianist gevraagd enkele keren per jaar, doorgaans op zondag, beschikbaar te zijn voor optredens. Hiervoor krijgt men uiteraard een passende vergoeding. Aanmelden/meer informatie via informatie@hisinspiration.nl of 06-40400850.


Voetbaltoernooi

leerdam • In de kooi bij Westend houdt het jongerenwerk op alle vrijdagen in mei en juni een voetbaltoernooi voor jeugd vanaf tien jaar. Tijd: 15:00 uur. Teams worden ter plaatse samengesteld. Deelname is gratis.


Gebedsmoment Oekraïne 

leerdam • Vanwege de voortdurende oorlog in Oekraïne is er donderdag 19 mei om 20.00 uur opnieuw een gebedssamenkomst, van circa een half uur, voor vrede in Oekraïne en Rusland, in de Grote Kerk, Kerkstraat 30 in Leerdam. Biddend en zingend wordt er stilgestaan bij hen die betrokken zijn bij deze oorlog. Bij binnenkomst kan een lichtje aangestoken worden.


Verkeersplein Everdingen

everdingen • Basisschool De Regenboog in Everdingen maakt kans op een ANWB verkeersplein. Om een dergelijk plein ook daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft de school stemmen nodig. Stemmen kan tot 25 mei via www.anwb.nl/verkeerspleinen.