Zaterdag 28 mei in Vianen: Braderie

vianen • Eindelijk kan en mag het weer. Kijken, kopen en struinen tussen de marktkramen en stands zonder enige maatregelen of richtlijnen. Dynamic Promotions organiseert op zaterdag 28 mei van 10:00 uur tot 17:00 uur voor de eerste keer sinds lange tijd weer een heuse braderie in het centrum van Vianen. Al jarenlang organiseren zij dit evenement, het ene jaar een braderie, het andere jaar twee dagen lang een grootse markt tijdens de Sleepbootdagen.

Een gedeelte van de markt is ingericht door en voor de kunst. Ambachtslieden, een pottenbakker, sieradenmaker en schilders zullen hun pracht en praal showen. Verschillende winkeliers uit het centrum zijn uiteraard ook te vinden met hun lekkernijen en waren. Aangevuld door marktlieden van buiten Vianen. Kortom alle ingrediënten voor een ouderwetse braderie.

De Voorstraat zal voor deze gelegenheid afgesloten zijn voor het verkeer. Ook zullen de terrassen geopend zijn. Het enige wat de organisatie niet in handen heeft is het weer. Wel is men maar wat blij dat braderieën en markten weer plaats mogen vinden. Op naar de eerste zonnige braderie met kunstmarkt.