Vermoeid Lekvogels onderuit in Spijk

spijk • Lekvogels heeft geen punten overgehouden aan het bezoek aan SVS’65. De ploeg van Martijn Verkerk had midweeks een goede wedstrijd afgewerkt tegen kampioen IFC, maar dat dit duel ook veel kracht had gekost werd ook duidelijk. In Spijk werd het 4-2. De thuisploeg kwam op 1-0, waarna Robin Tersteeg nog gelijk maakte. Voor rust kwam SVS op voorsprong, waarna de ploeg uit Spijk uitliep naar 4-1. JO-17 speler Daan Maatkamp maakte na rust zijn debuut bij Lekvogels en wist dat te bekronen met de 4-2. “We hadden veel mensen met pijntjes na afgelopen dinsdag en hebben vandaag hulp gekregen van ons tweede elftal en de JO-17. Na vandaag hebben we 35 spelers gebruikt in totaal dit seizoen. Na de 4-2 had het ook nog zomaar 9-9 kunnen worden zo veel kansen als beide ploegen nog kregen”, aldus Martijn Verkerk na afloop.

Leerdam Sport verliest van IFC

leerdam • Leerdam Sport’55 heeft in eigen huis een nederlaag gelegen tegen IFC, dat afgelopen week kampioen werd. In Leerdam werd het 0-1. De bezoekers namen al na vijf minuten de leiding na een fraaie treffer. In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord. Voorafgaand aan het duel kregen de bezoekers een bos bloemen overhandigd vanwege hun midweeks behaalde titel.