Asperen wint bij GSC/ODS en staat vierde

dordrecht • Asperen heeft een knappe overwinning weten te boeken bij GSC/ODS. Door de overwinning gaat de zwart-witte-equipe van Jeffrey Kleijn over de ploeg uit Dordrecht heen en staat men vierde met twee punten voorsprong. De thuisploeg heeft nog wel een duel tegoed.

Ruben Boet zorgde vlak voor rust voor de winnende treffer. De middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten na een goed uitgespeelde uitbraak van de bezoekers en schoot overtuigend raak. Daarvoor hadden beide ploegen al de nodige kansen gehad op de openingstreffer. GSC/ODS ging na rust wat meer naar voren spelen, waardoor Asperen meer ruimte kreeg en de nodige mogelijkheden had om het duel te beslissen. Dit gebeurde echter niet, terwijl de thuisploeg bleef jagen op een treffer. Asperen-doelman Dennis Rooijakkers en de paal voorkwamen dat die viel en dus won Asperen.

Jeffrey Kleijn: “We moeten het, met de ruimte die we krijgen, eigenlijk gewoon eerder afmaken, maar dat doen we niet en dus blijft het spannend. Zij bleven overigens ook wel dreigend, maar over negentig minuten vind ik ons de terechte winnaar."