HSSC'61 thuis onderuit tegen kampioen EDO

HEI- en BOEICOP • HSSC’61 heeft in eigen huis een nederlaag geleden tegen kampioen EDO. De Utrechters waren simpelweg een paar maatjes te groot voor het elftal van Marcel van Steenis.

HSSC begon nog aardig en kreeg een goede kans via Lennart de Groot. Die scoorde echter niet, waarna EDO na een kwartier de leiding nam. Vervolgens kreeg HSSC binnen een paar seconden drie mogelijkheden om te scoren. Owyn van Vuren kwam alleen voor de Utrechtse doelman, maar die laatste stopte de inzet van Van Vuren. In de rebound mikte ook Lennart de Groot tegen de keeper en ook een derde HSSC-speler (Remon van Soest) kwam niet langs de doelverdediger.

Voorsprong blijft intact

Hierna was het wel gedaan. EDO was veel beter en liep uit naar 0-2, 0-3 en 0-4. Owyn van Vuren maakte nog de 4-1 en kreeg nog een kans op 4-2, maar gescoord werd er niet meer.

“EDO is echt een paar maten te groot voor ons. We wisten dat dit niet de ploeg is waar we de punten tegen moeten halen. Ook Focus en Voorwaarts verliezen gelukkig, waardoor onze voorsprong van vijf punten op hen intact blijft.”