Puntje voor LRC Leerdam bij hekkensluiter

giessen/rijswijk • LRC Leerdam heeft een punt overgehouden aan het duel bij GRC-14. Op bezoek bij de hekkensluiter werd het 1-1. De Leerdammers begonnen aardig aan het duel en het was aan de keeper van GRC te danken dat het 0-0 leek te blijven tot aan de rust. Vlak voor de pauze was het echter Nordin El Hassani die op aangeven van Bart Barendregt voor de 0-1 tekende. Na de rust werd het een stuk minder bij LRC. Na vijf minuten kwam GRC op gelijke hoogte via een strafschop. Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg dé kans op de overwinning via opnieuw een (discutabele) strafschop. LRC-keeper Levi 't Lam redde echter en bezorgde zijn ploeg een punt. LRC-trainer Emanuel Sluis: "Na rust zakten we naar een bedroevend niveau. Er staat niet veel meer op het spel voor ons, al moeten we ons officieel nog veilig spelen."