• De dames van WHV na een gewonnen punt.
• De dames van WHV na een gewonnen punt. Foto: Aangeleverd

Wisselend succes voor WHV-dames

asperen • De volleybaldames van WHV hebben vorige week drie wedstrijden gespeeld, met wisselend succes. Men won, verloor en won opnieuw.

Op zaterdag werd gewonnen in een zinderende wedstrijd tegen de dames van DVO met 3-2. Met een grote achterstand in de vierde set en een achterstand in sets van 1-2 knokten de speelsters zich punt voor punt terug in de set en wonnen deze met 27-25. Dat gaf een boost voor de vijfde set die met goede services en veel energie werd binnen gehaald.

Op maandag werd de inhaalwedstrijd tegen Erasmus Volley uit Rotterdam gespeeld. De eerste set werd met goed spel gewonnen door WHV. De tweede en derde set gingen gemakkelijk naar Erasmus Volley. In de vierde set werd het spel bij de speelsters van WHV duidelijk beter, maar de stunt van zaterdag kon niet herhaald worden en WHV verloor met 1-3.  

Grillig scoreverloop

Op zaterdag mochten de dames zich voor een derde wedstrijd melden in Rotterdam tegen het team van RVC/Libanon. Het scoreverloop verliep grillig en de wedstrijd was daardoor niet echt spannend in de eerste vier sets. In de vierde set serveerde Lotte Kleijer maar liefst achttien ballen en kwam de tegenstander niet verder dan zeven punten.
De vijfde set die volgde was daarentegen erg spannend en kon zomaar ieders kant op vallen. Het werd 17-19 en WHV won de wedstrijd met 2-3.