Laatste kans voor-

inschrijven Vierdaagse

alblasserwaard • Voorinschrijven voor de 24ste editie van de Vierdaagse Alblasserwaard van 25 tot en met 28 mei - inclusief Kennedymars ‘De 80 van de Oude Hollandse Waterlinie' - is nog mogelijk tot 20 mei. Recreatieve en toeristische ondernemers in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden openen weer de deuren voor deelnemers aan dit evenement.

Er is weer een draaiboek gemaakt met variërende fiets- en wandelroutes door de polder en dagelijks entertainment en vertier voor jong en oud op het terrein en onderweg. Voor de editie van dit jaar is er gekozen voor ‘Lach voor een dag' als lokaal goed doel. 

Deelnemers kunnen vier dagen wandelen (afstanden 5-10-15-25-30-40 km) of fietsen (30-40-60-80 km). Op donderdag is er een 'family proof-route' voor de 30 km fietsroute en 10 km wandelroute (incl. puzzeltocht). Dagelijks is er entertainment bij de tent in Hoornaar, inclusief Fien & Teun optreden op donderdag- en zaterdagmiddag op het HannesHoeve kidsplein. 

Op zaterdag 28 mei is de Streekparade in Hoornaar bij de tent. Voorinschrijven voor één of meerdere dagen, om zo verzekerd te zijn van een startplek, is mogelijk tot 20 mei via www.vierdaagsealblasserwaard.nl. Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar.