MS Fonds zoekt collectanten

vianen • Het MS Fonds is op zoek naar collectanten voor de collecte in Vianen die van 27 juni tot en met 2 juli wordt gehouden. Men mag zelf de straten uitkiezen die men wil lopen of digitaal collecteren. Eenieder die wil helpen kan contact opnemen met Paula Rip (prip@ziggo.nl) of Joke Faaij (joke.faaij@planet.nl).


Opbrengst collecte Hartstichting

lexmond • In Lexmond hebben de collectanten in de collecteweek van 10 tot en met 16 april dit jaar een opbrengst van 2.097,87 euro bij elkaar gebracht. De hartstichting is blij dat men weer langs de deur kon, nadat dit twee jaar niet kon wegens corona. De stichting dankt iedereen hartelijk voor zijn of haar giften en bijdragen.


Visconcours Zederikbokaal

vijfheerenlanden • HSV de Karper organiseert op zaterdag 28 mei de viswedstrijd om het kampioenschap Zederik. Deelname staat open voor inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden. Inschrijven kan tot en met zondag 22 mei bij: Martin de Lange via tel.nr. 06-51997382 Het inleggeld is vijf euro. De loting is tussen 6.30 en 7.00 uur bij de Hoenderwiel. Er word gevist van 8.00 tot 12.00 uur.


Hockeydag Vianen

vianen • Dé hockeydag van het jaar in Vianen voor jong en oud staat op zondag 15 mei op het programma bij MHC Vianen. De dag wordt om 11:00 uur afgetrapt met een clinic voor alle jeugdteams. Vriendjes en vriendinnetjes die het leuk vinden om een keer te hockeyen, zijn ook welkom. Na de clinic kan iedereen Dames 1 (12:00 uur) en Heren 1 (14:45 uur) komen aanmoedigen. Tussendoor is er onder andere een springkussen en ander vermaak. Voor de trainers en coaches van MHC Vianen is er voor de wedstrijd van Heren 1 een coach clinic. Na de wedstrijden is er een gezellig feest om de dag af te sluiten. Gedurende de middag en avond is er een foodtruck aanwezig voor een heerlijke lunch en avondeten. De seniorenteams zoeken ook nog nieuwe leden voor aankomend seizoen, dus spreek ze gerust na de wedstrijden aan voor meer informatie.


Boeken inleveren

leerdam • Op donderdag 12 mei is er weer de mogelijkheid om boeken voor de boekenmarkt in te leveren aan de Parallelweg 24 in Leerdam. Van 10.00-12.00 uur en van 19.00-21.00 uur is er iemand aanwezig om boeken in ontvangst te nemen. Voor meer info: boekenmarktleerdam@gmail.com.