LRC Leerdam wint weer eens

leerdam • LRC heeft voor het eerst sinds 19 maart een overwinning weten te boeken. In eigen huis waren de Leerdammers met 1-0 te sterk voor Woudenberg. LRC was de eerste helft de bovenliggende partij en kwam ook verdiend op voorsprong via aanvoerder Rogier Gerritsen. Na rust was LRC slordiger en werd Woudenberg wat gevaarlijker. Toch waren de grootse kansen aan het eind van de wedstrijd voor de thuisploeg, maar onder andere Matthijs Frehe en Axel van Kordelaar vergaten het duel te beslissen. “De eerste helft was goed en de tweede beduidend minder. Na de afgelopen weken zijn drie punten en het houden van de nul wel weer eens lekker”, aldus LRC-trainer Emanuel Sluis na afloop.

SV Meerkerk speelt slechts 25 minuten

meerkerk • SV Meerkerk en Dubbeldam mogen binnenkort op herhaling. Na 25 minuten speelde een oude blessure op bij de scheidsrechter van dienst. De wedstrijd was met 1-1 op dat moment in evenwicht. “Hij is nog behandeld door onze verzorger en we hebben ook nog geprobeerd een vervanger te vinden, maar dat is niet gelukt”, aldus Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek. Koekkoek zag zijn ploeg beter beginnen, maar wel op achterstand komen. Dietmer Mesker maakte vervolgens gelijk. Op 17 mei volgt waarschijnlijk het restant.