Heukelum blijft winnen en verslaat ook EBOH

dordrecht • Heukelum heeft voor de derde keer op rij weten te winnen. Na overwinningen tegen Woudrichem en Sleeuwijk waren de mannen van Jerome Ceton ook te sterk voor EBOH: 2-3.

EBOH voetbalde de eerste helft aardig, maar ook Heukelum kreeg kansen. Tim Schwebke kreeg al een goede mogelijkheid, voordat hij in de 41e minuut zorgde voor de 0-1.

Na de rust was EBOH sterker en dit resulteerde in de gelijkmaker na ruim een uur spelen. Tien minuten later zorgde Brennan Bieri echter voor de verrassende 1-2 en maakte Benjamin even later de 1-3. In de blessuretijd werd het nog spannend met de 2-3, maar daar bleef het bij.

Doel blijft veilig spelen
“In de tweede helft lukte het ons niet meer om de bal vast te houden”, blikte Heukelum-trainer terug na afloop. We herpakken ons uiteindelijk gelukkig wel weer.

Mensen beginnen bij ons nu te praten over de derde periode en het is mooi dat we het zo goed doen, maar het belangrijkste blijft dat we ons zo snel mogelijk veilig spelen. De manier waarop we ook vandaag weer bij vlagen hebben gevoetbald bemoedigen me in de gedachte dat dit gaat lukken."